Kiaknáztam az ezerarcú olajbogyó jótékony hatását, megturbóztam magam egy kis A, -E, és D-vitaminnal, de ami legfontosabb egy rém unalmasnak tűnő fogyókúrás salátát ezzel egy teljesen új ízvilágba toltam. Éljen a cseppet sem unalmas diétás vacsora!
Hozzávalók:
200 g hal (bármilyen, nálam afrikai harcsa filé)
1 egész kígyó uborka
200 g mini paradicsom
madárbegy saláta
130 g zöld töltött olajbogyó (1 kis üveg)
3 tk kapribogyó
só
1 tk kókuszolaj
A halat csíkozom vagy kockázom, sózom kókuszolajon 2 tk kapribogyóval lesütöm.
Az uborkát és a paradicsomot tetszőlegesre vágom, elkeverem a madrábeggyel, a felezett olajbogyóval, kapribogyós hallal. Megszórom még 1 tk kapribogyóval és máris kész a fogyis vacsi.
Egy hatalmas adag:
Kalória: 506 Kcal
Fehérje: 38,9 g
Zsír: 30,6 g
Szénhidrát: 13,5 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése