Oldalak

Oldalak

2019. március 17., vasárnap

Medvehagymás szendvicskrém

Ugye mondtam, hogy medvehagymát teszek mindenbe? Na jó fagyiba nem fogom, bár Orfűn a Medvehagyma fesztiválon, aki szeretné azt is megkóstolhatja, mi kipróbáltuk pár éve azt is meg sok-sok más medvehagymás finomságot is. Ez a recept ugyan nem a fesztiválról való, csak így lazán csípőből tőlem, de ez is nagyon nyami.


Hozzávalók:
1/2 kígyó uborka
legalább 10 g medvehagyma
2 db főtt tojás
80 g laktózmentes tejföl
10 dkg laktózmentes cottage cheese vagy laktózmentes túró

Az uborkát lereszelem sajtreszelőn, sózom, jó alaposan kinyomkodom a levét. A levét ne öntsd ki készíts belőle limonádét.
A reszelt, facsart uborkához adom a nagyon apróra vágott medvehagymát, a villával összetört 2 db főtt tojást, sót, tejfölt és a chottage cheest. Jól elkeverem és máris mehet a szendvicsre vagy az uzsonnás kis dobozba.

Engem leszedtek a sajtról, borzasztó kínokat is élek nélküle, mert imádom, de ha te eheted és szereted tegyél bele egy kis natúr krémsajtot, biztos feldobja a napodat.

Egész mennyiség:
Kalória: 443 Kcal
Fehérje: 29,5 g
Zsír: 30,7 g
Szénhidrát: 11,6 g



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése