Oldalak

Oldalak

2019. január 3., csütörtök

Lazac sasli

Ha imádod a lazacot, de kicsit uncsinak tartod a hagyományos sült változatot, akkor ezt a receptet nagyon fogod szeretni.


Hozzávalók 4 saslihoz:
35 dkg lazac
3 ek szójaszósz
csipet só
hal fűszerkeverék
1 tk olivaolaj
1/2 fej vöröshagyma
15 dkg színes vastag húsú paprika
15 dkg cukkini

A lazacról levágom a bőrt, másfél ujjnyi nagy kockákra vágom. Elkeverem a szójaszószt az olivával, sóval és a halfűszerrel. Ráöntöm a halra, kb egy órán át időnként átkevergetve pácolom.
Halkocka nagyságúra vágom a zöldségeket, a pácolt halat a zöldségekkel saslipálcára tűzöm.
180°C-os sütőben alsó-felső sütésen sütőpapíron 35-40 percet sütöm. Amikor már kezd színesedni a hús átfordítom a másik oldalára, hogy minden oldala egyforma szép legyen.

Egész mennyiség:
Kalória: 603 Kcal
Szénhidrát: 18,5 g
Fehérje: 85,6 g
Zsír: 20,2 g



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése