Oldalak

Oldalak

2018. április 19., csütörtök

Rakott Cordon bleu

Annyira szeretem a cordon bleut, de készíteni már mégsem, túl sok a macera..klopfold ki, tekerj fel mindent, panírozdbe három féle cuccba ja és süsd bő forró olajban, na nee. Akkor egy kanyart inkább megint lerövídítek.



Hozzávalók:
80 dkg sertés karaj
20 dkg laktózmentes trapista
15 dkg gépsonka szeletelve (nálam csirke mellsonka, mert ez volt itthon)
petrezselyemzöld (elhagyható)
2 tojás 2 ek laktózmentes tejföl
3 dkg jelölten gluténmentes zabpehely

 


A karajt kiklpofolod, sózod, én megszórod reszelt sajttal, én ide tettem aprított petrezselmet is, gépsonka v csirkemellsonka, sajt és szorosan feltekered. Egy szügletes jénaiba szorosan egymásmellé teszed. A tojást sóval, tejföllel felvered, ráöntöd a tekercsekre, megszórod zabpehellyel és mehet a sütőbe 200°C-ra, amíg arany barna nem lesz.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése