Oldalak

Oldalak

2018. február 14., szerda

Habos-diós alma

Ha szuper egészséges édességre vágysz délelőtt és megy a sütőd semmiképp ne hagyd ki a Habos-diós almát. Nemcsak dióval, de kókusszal, mákkal vagy őrölt mandulával is nagyon finom.





Hozzávalók:
1 nagy darab savanykás alma
20 g darált dió
1 tojásfehérje 
1 csapott kk négyszeres erősségű édesítőszer 

A almát kimagozom. A belsejéből az almahúst kivájom és lereszelem sajtreszelőn. A diót szintén lereszelem vagy darálom, de annyira pici mennyiség, hogy ezért aprítót nem érdemes elővenni. 
A tojásfehérjét az édesítővel felverem és óvatosan a reszelt alma-dió töltelékbe keverem, beletöltöm az almákba, kis jénai tetőbe teszem. Forró sütőben 10 perc alatt megsütöm.

Egész mennyiség:
Kalória: 261 Kcal
Szénhidrát: 18,6 g Ch








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése