Oldalak

Oldalak

2018. január 19., péntek

Diós-gránátalmás reggeli

Imádom a gránátalmát, de esküszöm, aki megmutatja nekem, hogy kell kimagozni egy érett, lédús gránátalmát fröcsögés nélkül azt a konyha királyává koronázom. Nálam nemcsak a konyha, de a szemüveg és a kötény is gránátalma imádó lehet, mert minden abban úszik :D


Hozzávalók:
10 dkg gluténmentes zabpehely
5 dkg durvára aprított dió
egy nagy érett lédús gránátalma (én 1-2 hétig hagyom szobahőn érlelni, mert mindet zölden árulják)
4x-es erősségű édesítőszer és víz

A forgatókönyv rém egyszerű, a zabot ki kell főzni az édesítőszeres vízben, végén hozzáadom a diót és a gránátalmát levével együtt. Négy adag lesz belőle.

Egész mennyiség: 
Kalória: 871 Kcal
Szénhidrát: 85,9 g 

1 adag: 
Kalória: 217 Kcal
Szénhidrát: 21,4 g 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése