Imádom a gránátalmát, de esküszöm, aki megmutatja nekem, hogy kell kimagozni egy érett, lédús gránátalmát fröcsögés nélkül azt a konyha királyává koronázom. Nálam nemcsak a konyha, de a szemüveg és a kötény is gránátalma imádó lehet, mert minden abban úszik :D
Hozzávalók:
10 dkg gluténmentes zabpehely
5 dkg durvára aprított dió
egy nagy érett lédús gránátalma (én 1-2 hétig hagyom szobahőn érlelni, mert mindet zölden árulják)
4x-es erősségű édesítőszer és víz
A forgatókönyv rém egyszerű, a zabot ki kell főzni az édesítőszeres vízben, végén hozzáadom a diót és a gránátalmát levével együtt. Négy adag lesz belőle.
Egész mennyiség:
Kalória: 871 Kcal
Szénhidrát: 85,9 g
1 adag:
Kalória: 217 Kcal
Szénhidrát: 21,4 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése