2 nagy db csirkecomb = 40 dkg
Pesztóhoz és a lepénykékhez:
20 dkg karfiol
6 dkg spenót levél
1 ek oliva olaj
1 tk jelölten gluténmentes szójaszósz
pici só
petrezselyem zöld
1 tojás
2 ek jelölten gluténmentes zabpehelyliszt
A combokat sózom, a bőrét fellazítom. A pesztó hozzávalóit egy apritógépben pépesítem, hozzáadom a lisztet. Folyós masszát kapok, teás kanállal a csirkebőre alá kanalazom amennyit csak tudok.
Pesztót maradékát sütőpapírra kenem, kis lepénykét sütök a hús melett.Ízlés szerint bármilyen zöldséggel lehet tölteni, Én 10-10 dkg dkg csalamádéval töltöttem, ezzel számolok.
Egész mennyiség csalamádéval: 1063 Kcal / 115,6 g Ch
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése