2 db vastag húsú paprika
20 dkg karaj
3 dl paradicsomlé
Só
Olivaolaj
DiaWellnes Szénhidrátcsökkentő Lisztkeverék vagy étk keményítő
1 ek szezámmag
3 dl paradicsomlé
Só
Olivaolaj
DiaWellnes Szénhidrátcsökkentő Lisztkeverék vagy étk keményítő
1 ek szezámmag
A paprikát felcsíkozom, 1 ek olivaolajon só nélkül lepirítom. Nem kell sokáig sütni, akkor jó amikor félig puha félig kemény, mint az al`dente tészta. Utólag sózom.
A karajt felkockázom, sózom és DiaWellnes Szénhidrátcsökkentő Lisztkeverékbe forgatom (lehet sima keményítő is). 1-2 ek oliván kérget sütök, ez bent tartja a vizet a húsban, majd felöntöm a paradicsomlével. Sózom, ha savanykás a paradicsomlé, akkor édesitőszerzem. Készre főzöm, a végén szórok hozzá szezámmagot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése