Oldalak

Oldalak

2017. október 30., hétfő

Grillezett bőségtál

Na ezen minden volt, mint a búcsúban és a legjobb, hogy együtt volt a család beszélgettünk, csipegettünk klassz kis kikapcsolódás.


Mexikói saslihoz: 
-2 cső főtt kukorica szelet szeletelve
-Fél kiló csirkemell mexikói füszerkeverébe és olivaolajba kockázva. A füszerkeverék adalék és só mentes volt így pluszban még sóztam is.
-zöld és piros paprika
-lilahagyma
-Hozzá még langallo grillezve, mert tényleg őrült csípős lett:
kelesztett, nyers kenyértészta széttapsolva.
Keszeg és Kárász grillezve
A halakat előző nap lesózni és bevágni
Zacskóba füszerpaprikát, lisztet összerázni. Grillre helyezés előtt beletenni egyesével a halakat összerázni, picit megspriccelni olajjal, különben ráég a hal bőre a rácsra. Nagyon gyorsan elkészülnek.
Magyaros csirkecombok
Csirke combok ketté vágva a felsőcomb kicsontozva. Páchoz repceolaj, füszerpaprika, só, bors és rozmaring került. Ehhez grilleztem padlizsánt, gombát és kápiapaprikát rozmaringos olajjal megkenve, utólag sózva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése