Édes szájú gyerekem kérésére készült, teljes sikerrel, nemcsak sütni se enni is imádta.
6 db csirke felső comb
Páchoz:
1/2 narancs + reszelt héja
1 púpos tk koriander por
1 púpos tk gyömbér por
2 ek méz
Só
1/2 narancs + reszelt héja
1 púpos tk koriander por
1 púpos tk gyömbér por
2 ek méz
Só
+ Haas gm étkezési keményítő
Köretek:
1 db nagyobb édesburgonya
10 dkg zöldbab
Fekete erdő sonka szeletek
Metélőhagyma
Bors
Étolaj
1 db nagyobb édesburgonya
10 dkg zöldbab
Fekete erdő sonka szeletek
Metélőhagyma
Bors
Étolaj
A csirkecombokat bepácoltam 2 órára, grillezés előtt beleforgatta a keményítőbe, visszatettem a pácba és kezdődött a sütés.
Köreteknél az édesburgonyát felvágtam hasábra. Kb fél dl étolajat kikevertem borssal és aprított metélőhagymával. (Nem kell hozzá só, mert a sonka úgyis sós.) Beleforgattam az édesburgonyát, 3-4 db-ot betekertem sonkával, összetűztem és ment a grillre.
Zöldbabot nyersen ahogy van betekerem sonkával és az is ment a burgonya mellé.
Zöldbabot nyersen ahogy van betekerem sonkával és az is ment a burgonya mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése