Oldalak

Oldalak

2017. október 30., hétfő

Jégkása.

Elkészült a gyerekek öröme.



Hozzávalók: 
2 literes szénsavas ásványvíz
2 dl turmixolt bogyós gyümölcs
4 ek Dia-wellness negyedannyi édesítőszer

A bogyós gyümit az édesítővel és kis vízzel leturmixoltam. Ásványvízből leöntöttem annyit, hogy beleférjen a turmix. 

Ki fog futni a sav az adagolásnál erre van egy tuti jó tippem: A PALACKOT 45°-OS SZÖGBEN KELL TARTANI. Nem kamu így semmi nem fut ki a felrázott üdítő sem.

Ha ez megvan, akkor kupakot visszatekerni és jól felrázni az egészet, mehet a fagyóba 3-4 órára. Fél óránként át kell rázogatni, nyomkodni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése