Oldalak

Oldalak

2017. október 30., hétfő

Dupla gombás sült nyúl

Ma a férjem volt a szakács, pácolt, sütött én meg csak leülök a készhez, mert néha így is kell. 😉

Egy egész nyúl darabolva, előző nap lepácolva mediterrán hús páccal. Kicsit én is néztem, hogy a nyúl és a mediterrán fűszer, hogy jön össze, de mivel nem én főztem nagyokat hallgattam...jól tettem, mert isteni lett. A fűszerkeveréket bioboltban vettem, adalék és színezék mentes.
Duplagomba körethez.
1,5 kg nagy fejű csiperke, felét töltei, felét darabolni. A tölteni valohoz a gombát meghámozni, kiszedni a torzsáját és besózni. Kikeverni fél dob laktózmentes túrót, fél dob laktózmentes tejföllel, 1 ek tormás light vajkrémmel ( Lidl-ben vettem), sózni és a gombába tölteni.
A maradék gombát mosni, hámozni és darabolni. Maradék tejfölt sóval kikeverni, közé tenni a töltött gombát, fedetlenűl sütni.
Egyik jénaiban a gomba a másikban a hús sült egyszerre a sütöben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése