Oldalak

Oldalak

2020. május 11., hétfő

Mexikói rakott csirkemell

Összedobós rakott hús következik, olyan pasisan készítve, egyébként a recept megálmodója és összedobója a 12 éves fiam, Én csak a leíró és a fényképező szerepét kaptam..


Hozzávalók 4 adgoz:
200 g mexikói zöldség keverék
4 szelet csmell (450 g= két fél)
2 szelet trappista 30 g
2 tojás fehérje
1 ek zabkorpa 15 g

A csirkemellet lapján ketté vágta gyerekem, ezután sózta, nem klopfolta, úgy hagyta jó vastagon. Tett rá trappista szeletet. 
A mexikói zöldséget kevés vízen sóval megfőzte, addig főzte amíg a víz teljesen elfőtt alóla, szórt rá zabkorpát amiről azt hitte, hogy sima zsemlemorzsa :D :D
Tojásfehérjét villával fellazította, azt a korpás mexikói mixhez adta, majd az egészet a négy csmellen elosztotta.

200 °C-os sütőben készre sütötte.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése