Oldalak

Oldalak

2019. november 14., csütörtök

Snídlinges gomba krémleves

Egyszerű gomba krémlevest snídlinggel megbolondítva abbahagyhatatlanra varázsolhatod.


Hozzávalók:
320 g csiperke
10 g szárított vargánya
40 g vöröshagyma
1 kis doboz tejföl (150 g)
1 ek olaj
5-6 dl víz
1 púpos ek zabkorpa
snídling jó sok

A vöröshagymát aprítom olajon üvegesre párolom. Hozzáadom a szeletelt gombát és a szárított gombát. Sózom, felöntöm 5 dl vízzel, készre főzöm.

A tejfölt kikeverem aprított snídlinggel és zabkorpával. 

A kész gombalevest leveszem, turmixolom, ha hígabbra szeretnéd, mehet hozzá még 1 dl víz. Behabarom a snídlinges tejföllel és kész.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése