Spegetti a menő nálunk, tegnap estére is ezt kellett főzzek és ma ebédre is. Igen változatos az élet erre mifelénk :D Én a saját adagomat ma már felújítottam, ha úgyis megy a sütő.
Hozzávalók:
8 nagy fej csiperke
3 púpos ek húsos spagetti alap
nagy csipet reszelt trappista
nagy csipet só
50 g Dia-wellness szénhidrát csökkentett száraztészta
Spagetti alaphoz: 5 db paradicsomot, 2 db paprikát, 2 db fokhagymát, kis csokor petrezselyem zöldet, oregánot és bazsalikomot 1 tk olivaolajon fedő alatt lepárolom. Hozzáadom a 40 dkg darált húst, sót, fedő alatt készre főzöm. Mielőtt elzárom kap még 4 ek házi spagetti krémet.
Ebből az alapból veszek ki 3 púpos ek-al.
A ch csökkentett tésztát sós vízben al'dentére főzöm.
A gombákat hámozom, tönkjét kitöröm és megsózom.
A tésztát összekeverem a spagetti alappal.
Minden gombába teszek egy nagy villa spagettit, a gombában a villát megtekerem így szép kis fészek fog keletkezni.
200°-on 20-25 percet sütöm.
Sajttal éppen csak egy kicsit megszórom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése