Oldalak

Oldalak

2019. augusztus 26., hétfő

Sajtszószban sült karfiol

A csőben sült ételek királya, na meg a karfioloké. Igazából nem volt kedvem karfiolt rántani, a sütő meg mindenképp ment és be is fért, hát így lett a rántott karfiolból csőben sült karfiol és tiszta jó, hogy ezt találtam ki


Hozzávalók:
260 g karfiol (annyi maradék volt a hűtőben)
100 g Dia-wellness penne tészta  csökkentett szénhidrát tartalommal. 
10 dkg sajt 
2 dob (300 g) joghurt
petrezselyemzöld
1/2 db (90 g) zöld paprika

A karfiolt és a tésztát is megfőzöm.
Egy kis tepsit kifújok oliva sprével, ráfektetem a főtt tésztát, erre pedig a főtt karfiolt.
A reszelt sajtot elkeverem, a joghurtokkal, sóval, apró kockára vágott paprikával, és petrezselyem zölddel. Az egész rakottast befedem ezzel az öntettel, 200°C-on aranybarnára sütöm.

Egész mennyiség 2 adag:
Kalória: 891 Kcal
Fehérje: 57,1 g
Zsír: 42,2 g
Szénhidrát: 62,1 g



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése