Hozzávalók 20 db-hoz:
400 g darált marhahús
só
kapor
1 tk mediterrán fűszerkeverék (Lucullus)
1 db tojás
+rozmaring ág, ez csak a sütéshez kell majd
1 db kígyóuborka
2 nagyobb paradicsom
2 kis pohár natúr laktózmentes joghurt (300g)
kapor
só
A darált húst a fűszerekkel, sóval, tojással alaposan eldolgozom és hagyom állni. 20 kicsi golyót készítek. Mivel most nem volt sütőm ezért kevés olajban megsütöm, az olajba 1 rozmaring ágat is teszek, így a rozmaring íze és illata is a húsokba sül.
Uborkát szeletelem (nincs reszelő a panzióban), a paradicsomot is szeletelem, a joghurtot kaporral és sóval eldolgozom, beleteszem az uborkát, paradicsomot és kész a finom saláta.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése