Akár a James Bond filmekben rázva nem keverve készül a halas brassói, a recept nagy előnye, ha jól csinálod nem robban fel.
Hozzávalók:
30 dkg afrikai harcsa
160 g édesburgonya (1/2 darab)
70 g petrezselyem gyökér (1 nagy darab)
bors
2 nagy gerezd fokhagyma
só
1 tk olivaolaj
A zöldségeket kockázom, sós vízben megfőzöm. Olivaolajon a harcsát egészben lesütöm, lehet kockázni is előtte, ha neked úgy jobb. Kiveszem a halat a serpenyőből, helyére teszem a zöldségeket, alaposan beborsozom, de jó durván, rádobom az aprított fokhagymát, rázogatva készre sütöm. Amikor kész, hozzáadom a felkockázott halat egyet sütök rajta és ennyi.
Egész mennyiség:
Kalória: 484 Kcal
Szénhidrát: 31,4 g
Fehérje: 54,1 g
Zsír: 12 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése