Sült zöldség köretet készítettem maradék zöldségekből, kicsike tepsiben pont befért a jénai mellé a sütőbe. Annyi sok fűszerrel, amennyit nem szégyelltem ráborítani.
Hozzávalók:
1 db batáta nálam 320 g
1 db bébi cékla 150 g
150 g kelkáposzta levél belső zsenge része, lehet sima fejes káposzta
2 db új hagyma
frissen őrölt bors
frissen őrölt garam masala
nagy csipet só
Az édesburgonyát és a céklát vékonyra szeletem, alaposan befűszerezem, sózom, a kelkáposztát vastagra vágom, szintén teszek rá a fűszerekből és a sóból. Rá szeletelem az újhagymát.
Sütőpapíron 190°C-on addig sütöm amíg száradni nem kezd a káposzta.
Egész mennyiség:
Kalória: 352 Kcal
Szénhidrát: 63,8 g
Fehérje: 10,1 g
Zsír: 0,8 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése