Sütőben sült sok magvas francia panírban forgatott harcsát fogok ma ebédelni, hmmm, de várom már..
Hozzávalók:
25 dkg afrikai harcsa filé
só
1 ek jelölten gluténmentes zabpehelyliszt szóráshoz (15 g)
Bunda hozzávalói:
2 tojás
só
8-8-8 g lenmag-szezámmag-natúr napraforgómag
2 púpos ek jelölten gluténmentes zabpehelyliszt (40g)
A harcsát csíkokra vágom, sózom, leszórom zabpehelyliszttel, hogy könnyebben tapadjon rá a magvas bunda.
A magvas bunda hozzávalóit villával elkeverem, nagyon sűrű masszát kell kapni. Villával a harcsacsíkokat beleforgatom.
Sütőpapírral bélelt tepsiben 200°C-on sütöm kb 20-25 percet, amíg aranybarna nem lesz a bunda.
Egész mennyiség:
Kalória: 609 Kcal
Szénhidrát: 39,9 g
Fehérje: 59,5 g
Zsír: 13,5 g
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése