Oldalak

Oldalak

2019. január 31., csütörtök

Kelkáposztával göngyölt csirkecomb

Vasárnap kicsit előre főztem magunknak a maradék kelkáposzta külső szép leveleit dolgoztam be csirkecombokba, szeletelve hét közepén bármikor elővehető a fagyasztóból.


Hozzávalók:
6 db felső csirkecomb filézve (480g)
3 db kelkáposzta levél (75 g)
só, csipet őrölt szerecsen dió
15 dkg laktózmentes trappista sajt

A combokat csontozom, sózom, meghintem óvatosan szerecsendióval, enyhén kiklopfolom.
A sajtot lereszelem, felét a húsra szórom.
A kelkáposztát az ere mellet kettévágom, minden húsra teszek egy darabot, újra leszórom reszel sajttal és az egészet feltekerem.
Pici cserép edénybe szuszakolom. 50 perc alatt 200°C-on készre sütöm.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése