Oldalak

Oldalak

2018. április 11., szerda

Medvehagymás Bruschetta

Bruschetta imádóknak egy kis tavaszi újítás, bazsalikom helyett bolondítsuk meg a paradicsomunkat medvehagymával. Fantasztikus ízorgia!



Alapkrémhez
50 g natúr laktózmentes sajtkrém (Philaderphia)
5-10 db medvehagyma

Bruschettához:
3 db paradicsom
2 tk olivaolaj
5-10 db medvehagyma
1 gerezd fokhagyma

A sajtkrémben elkeverem az aprított medvehagymát, ezzel kenem meg a kenyérkémet, ráhalmozom a bruscettát és kész is a fincsi reggeli.

(Én magamnak sütöttem hozzá Szafi free Ropogos kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverékből ciabattát csökkentett szénhidráttal, mert a hátoldalon lévő leírást annyiban módosítottam, hogy 220g hajdinás liszthez 50 g rostkeveréket tettem, illetve 3 dl víz helyett 4 dl vizet vett fel a kenyér. Plussz ebbe is tettem medvehagymát. Így nemcsak gluténmentes, de szénhidrátcsökkentett is lett.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése