Alapkrémhez
50 g natúr laktózmentes sajtkrém (Philaderphia)
5-10 db medvehagyma
Bruschettához:
3 db paradicsom
2 tk olivaolaj
5-10 db medvehagyma
1 gerezd fokhagyma
A sajtkrémben elkeverem az aprított medvehagymát, ezzel kenem meg a kenyérkémet, ráhalmozom a bruscettát és kész is a fincsi reggeli.
(Én magamnak sütöttem hozzá Szafi free Ropogos kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverékből ciabattát csökkentett szénhidráttal, mert a hátoldalon lévő leírást annyiban módosítottam, hogy 220g hajdinás liszthez 50 g rostkeveréket tettem, illetve 3 dl víz helyett 4 dl vizet vett fel a kenyér. Plussz ebbe is tettem medvehagymát. Így nemcsak gluténmentes, de szénhidrátcsökkentett is lett.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése