Oldalak

Oldalak

2017. november 8., szerda

Baconbe tekert csirkemell pagoda salátával

680,35 Kcal / 23,5 Ch
10 dkg csirkemell
bors

füstölt füszerpaprika
4 szelet bacon szalonna
10 dkg pagoda karfiol
1 dl főzőtejszín
3 dkg sajt
1 gerezd fokhagyma
1 tk haas étkezési keményítő
csipet kakukkfű levél



A csirkemelleket két ujj szélesre vágom, jó alaposan befűszerezem, körbetekerem szalonnával. Serpenyőben alacsony hőfokon minden oldalát forgatva átsütöm kb negyed óra alatt.
Közben sós vízben megfőzöm a pagodát. A tejszínt felfőzőm a reszelt sajttal, reszelt fokhagymával. Belekeverem a keményítőt és langyosra hűtöm. Kakukkfűvet adok hozzá és a pagodára öntöm.
Plussz köret 10 dkg főtt barna rizs lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése