250 g laktózmentes túró
3 ek eritritol
1 ek laktózmentes tejföl
5 ek durvára darált gm zabpehely ( ez helyettesíti a búzadarát)
2 tojás
2 tk fahéj
Pár szem sárgabarack
1 ek laktózmentes tejföl
5 ek durvára darált gm zabpehely ( ez helyettesíti a búzadarát)
2 tojás
2 tk fahéj
Pár szem sárgabarack
Elv ugyanaz, mint a túrógombócnál, csak én tettem bele még fahájat is. Mindent kikeverek, állni hagyom kb fél órát. Kicsi jénait kikenem nagyon vékonyan laktózmentes vajjal, ráteszem a túró felét, arra a félbe vágott sárgabarackot, maradék túrót és mehet a sütőbe. Lefedve aranybarnáig sütöm.
Ugyanaz az ízhatás, kevesebb macerával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése