713 Kcal / 29,3 Ch
40 dkg csirkecomb
15 dkg zeller
1 citrom
6-8 db szegfűszeg
1 üveg=180g töltő tömegű mangóbabcsíra
1 ek édesítőszer
1 ek olivaolaj
Egy serpenyőbe beleöntöm az olivaolajat ráteszem a nagy kockára vágott csirkecombokat, a 4x4 felé vágom (keresztben és hosszában)citromot, a szegfűszeget. Sózóm és édesítőszerezem. Elkezdem sütni a legnagyobb hőfokon. Közben a mangóbabcsírát jól átmosom és hozzáadom a húshoz, keverek egyet. A zellert vékony hosszúra vágom, és szintén hozzáadom a húshoz, keverek egyet. Ezután lefedem fedővel és időnként megkeverem, addig hagyom fedő alatt sülni, amíg a leve el nem fő és aranybarnára nem karamellizákódik.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése