Oldalak

Oldalak

2017. október 14., szombat

Brokkolis alagút

0,5 kg pulyka darálthús
300 g szeletelt csirkemell sonka (szalámi)
2 dob laktózmentes szeletelt trapista
Kis fej brokkoli
1,2 lilahagyma
5 tojás
1 ek gluténmentes zabpehely liszt
Só, fehérbors
A darálthúst összekeverem 1 tojással, pici sóval, kb 1 kk fehérborssal és 1 ek zabpehelyliszttel. Őzgerinc formát zsírpapírral kibélelek, belenyomkodom a húst.
Ráteszem a szalámit, sajtot, sós vízben főtt brokkoli rózsákat, kockázott lilahagymát. Ráöntöm a maradék enyhén sózott, felvert 4 tojást.
200°C-on addig sütöm, amíg keménynek nem érzem a közepét megütögetve.
Kifordítom egy kis tepsibe beszórom reszelt sajttal vagy lapsajttal fedem és még negyed órát sütöm.

                     


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése