Oldalak

Oldalak

2017. október 30., hétfő

Magvasbundás cukkini

Végre hazaértem, úgyhogy írom is a kis "semmiségem" semmitérő receptjét. Nem lesz benne semmi füst és semmi zsírban sütés, de még sütési macera sem.
Cukkini panírozási folyamata akár a hagyományos liszt-tojás-prézlié, csak a hozzávalók lettek kicserélve gluténmentesre.
-Gluténmentes Mester Kenyérmix
-Tojás+só
-Lenmag-szezámmag-zabpelyely+só
A cukkinit karikázom, ha öregebb és magvas, mint az enyém, akkor a közepét kivágom, lesózom. Beleforgatom a lisztbe/-tojásba/-és magkeverékbe. Zsírpapírra teszem őket, beecsetelem kevés olívával és mehet a sütőbe. Addig sült, amíg aranybarna nem lett.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése