Burger zsemléhez
50 dkg fehér tönkölyliszt
15 dkg tk tönköly kovász
2 dl meleg víz
1 kk porélesztő
1 kk cukor
1 tk só
15 dkg tk tönköly kovász
2 dl meleg víz
1 kk porélesztő
1 kk cukor
1 tk só
Kenyeret dagasztunk belőle, kelesztés után két felé vettem az egyik feléből három zsemle lett a másikból pedig langalló.
A zsemlebucikat picit oliváztam és átgrilleztem.
A zsemlebucikat picit oliváztam és átgrilleztem.
Hús: csevapcsicsa nagyra tapsolva, mert felére úgyis összesül
saláta, paprika, paradicsom és öntet ment bele.
saláta, paprika, paradicsom és öntet ment bele.
Öntet: alpró naptur joghurt (aki nem tejfehérje allergiás annak lehet sima laktózmentes) só, pici füszerpaprika, sok aprított metélőhagyma.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése